Herken je het volgende?

  • Je hebt te weinig klanten …

  • De klanten en opdrachtgevers die je wél hebt, betalen je te lage prijzen ….

  • Je ervaart frustratie omdat je hard werkt maar weinig omzet maakt.  Je verdient daardoor weinig ..

  • Je wil graag groeien met je bedrijf maar niet nóg harder werken dan je nu al doet …

Gefrustreerde-business-vrouw

X

Lees dan snel verder …

Voor de meeste trainers, coaches & adviseurs geldt dat ze over waardevolle expertise beschikken. Ze hebben tijd, geld en energie gestoken in het verkrijgen van vakinhoudelijke kennis en vaardigheden en weten hiermee verschil te maken in het bereiken van de doelen van hun klanten. En die zijn daar natuurlijk zeer tevreden over. Voor de meeste zelfstandige trainers, coaches & adviseurs geldt echter ook, dat ze het vak ‘ondernemen’ niet of nauwelijks geleerd hebben. Ze denken ten onrechte dat het hebben van inhoudelijke kennis en vaardigheden voldoende is voor een succesvol bedrijf waarmee je een goed inkomen verdient. 

En dat ìs natuurlijk ook belangrijk, want we willen kwalitatief hoogwaardige en professionele diensten leveren. Maar als je vervolgens niet weet hoe je jouw diensten in de markt zet, hoe je gemotiveerde én goedbetalende klanten aantrekt die je graag betalen voor de waarde die je ze biedt, dan zul je uiteindelijk niet succesvol zijn met je bedrijf. Je werkt hard en ziet dit niet terug in je financiële resultaten. Je omzet blijft laag en je verdient te weinig.

Herken je dit? En wil je dit graag anders?
Het is mogelijk, ook voor jou. Ik kan en wil je daar graag bij helpen.

Ik leer je om een onweerstaanbaar aanbod te ontwikkelen & het met gemak en plezier te verkopen voor goede prijzen. Het resultaat is dat je omzet doorgroeit naar 100.000 euro per jaar. Of meer …

Je ervaart vrijheid & voldoening omdat jij kiest met wie je werkt én werk doet waar je hart vol van is.
Vanzelfsprekend is daarbij, dat je jouw klanten op de allerbeste manier helpt.

Mijn waardevolle programma’s helpen je daarbij

Hoe het komt dat sommige trainers, coaches & adviseurs werkelijk àlle klanten hebben die ze nodig hebben? En het vaak precies dìe klanten zijn met wie ze het allerliefste werken? Terwijl anderen worstelen met slechts een paar klanten? Die je vaak niet eens energie geven en je nog te weinig betalen ook? Welke geheimen zijn er, die niemand je vertelt?

Lees verder …

In deze gratis telefonische sessie ter waarde van 147 euro, vertel ik je welke 3 stappen er nodig zijn zodat ook jij een omzet van 100.000 euro per jaar bereikt. Zodat je goed verdient met werk waar je hart vol van is met de allerleukste klanten.

Lees verder …

Hoe je alle klanten krijgt

Hoe je ALLE klanten krijgt die je nodig hebt is een sprankelende middagsessie die voor veel vrouwelijke trainers, coaches en adviseurs de mogelijkheid biedt om laagdrempelig kennis te maken met mijn werk.

Lees verder …

icoon-goed-betalende-klanten

Krijg Continu Goedbetalende Klanten & Verdien Meer is een exclusief programma van 4 maanden waarin jouw bedrijf centraal staat. Ik begeleid je persoonlijk bij het bouwen van een eenvoudige maar zéér effectieve structuur van je bedrijf zodat je een stevig fundament hebt waarop je verder kunt bouwen.

Lees verder …

Verzilver je verkoopkansen

Verzilver je Verkoopkansen is een programma van 4 maanden waarin je leert hoe je jouw diensten met gemak verkoopt en goede prijzen vraagt voor de waarde die je daarmee biedt.

Lees verder …

Heldinnen coaching is intensieve en exclusieve 1 op 1 coaching voor vrouwen die het lef hebben om te ondernemen, échte Heldinnen dus.

Lees verder …

Deelname aan mijn programma’s levert je het volgende op:

  • Je ontwikkelt een onweerstaanbaar aanbod dat klanten graag van je kopen …

  • Je werkt met de allerleukste klanten die je graag goed betalen voor de waarde die je biedt …

  • Deze klanten betalen je graag goede prijzen voor de waarde die je hen biedt

  • Je groeit naar een omzet van 100.00 euro per jaar. Of meer …

  • Je ervaart de keuze – en dus de vrijheid – om te werken met wie je graag wilt

Spreekt dit je aan?

Klik dan op een van onderstaande boxen.